Bejelentés


Ezo-világ


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mi a spiritualizmus?

A spiritualizmus egy racionális vallás, amely azon a bizonyított tényen alapszik, hogy az ember lelke a fizikai halál után is megmarad. Ez a hagyományos vallásos hitektől eltérő, új filozófiai és tudományos megközelítéshez vezetett.
80

Mire ad választ a spiritualizmus?

A spiritualista filozófia nem tartalmaz dogmákat és hitvallást, és megtárgyalni szokták, nem pedig prédikálni. Napjainkban egyre növekszik az együtt gondolkodás és cselekvés iránti igény, és a spiritualizmus az a vallás, amely kielégíti ezt az igényt.
Minden ember felteszi az élete egy bizonyos szakaszán azt a kérdést, hogy mi történik vele a halála után.
A spiritualizmus azt állítja, hogy választ tud adni erre a kérdésre.

Megerősíti, hogy az emberi lélek a halál után is megmarad, és belép a szellemvilágba, amely körülveszi és áthatja az anyagi világot. Azt állítja, hogy e kijelentés igazságát a megfelelő körülmények között meg lehet mutatni – vagyis akkor, amikor a szellemek és a földi lények világa között kommunikáció lép fel. Ez a kommunikáció csak a médiumnak nevezett embereken keresztül lehetséges, akiknek megvannak az ehhez szükséges képességeik.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!